VVH in actie tijdens Corona (Covid 19) crisis

Enkele kaderleden van de VVH zijn begonnen aan een actie gedurende de Corona crisis (Covid 19). Nu de verpleeghuizen zijn gesloten om besmetting van het virus in te dammen, kunnen onze aaihonden niet meer naar de verpleeghuizen komen. Dat vinden wij natuurlijk heel erg jammer, want de bewoners keken er echt naar uit, zeker als hun favoriete hond op bezoek komt. Om de bewoners van de verpleeghuizen toch het plezier van honden te geven, hebben enkele kaderleden hier iets op bedacht. " Wij komen gewoon buiten, voor het raam, een demo geven". Er zijn inmiddels al enkele demo's gegeven en de bewoners en zelfs het personeel hebben met volle teugen kunnen genieten. Wij gaan hier dus mee door en via het blog hieronder komt er steeds een update.


23 april 2020

corona tax 01corona tax 02Vandaag werden de bewoners van Taxandria getrakteerd op een heuse hondenmodeshow. De showlopers zijn hier bijzonder creatief mee omgegaan. Daarnaast hebben zij ook nog wat hondentruckjes laten zien. De bewoners hebben zeker weer genoten van deze happening.
corona tax 03


18 april 2020

corona zorg 10
Vandaag was voor de verandering Kempenhof (is ook een huis van Valkenhof) aan de beurt voor een bezoekje van enkele VVH honden. Het waren Andre de Jong en Noraly Oomen samen met hun honden. Zij lieten eerst enkele dogdance routines zien met daarna nog een kleine mini circus act en een frisbee act.
De filmpjes zijn te zien of de facebook pagina van VVH leden.
corona zorg 11


16 april 2020
corona zorg 1
Vandaag zijn Monique met Baileys en Raymond met Dede  naar Taxandriageweest om de bewoners te mogen vermaken met Obedience en gewoon wat leuke kunstjes. En wat hebben ze weer genoten maar wij ook. Dede maakte nog een diepe buiging voor het personeel van Valkenhof. Volgende week zijn we er weer.
Morgen gaan Andre de Jong en Noraly Oomen met hun honden naar Kempenhof, om ook daar een dogdance demonstratie te geven. corona zorg 9


14 april 2020

Vandaag heeft Frank Zwegers laten zien wat zijn hondjes allemaal leren in de jachttraining. Klein gezelschap bij de Drijver maar ze hebben er allemaal van genoten. We hebben moeten beloven nog een keer terug te komen wat we dan ook graag doen. Femke Zwegers 2 filmpjes gemaakt die te zien zijn op de facebookpagina van VVH-leden.
corona zorg 8


 09 april 2020

Vandaag hebben Toos, Tiny en Nick een demo agility gegeven bij Taxandria in Valkenswaard. Het was fantastisch om te zien, dat er veel bewoners en personeel stonden en zaten te kijken. Het was ook heel goed te zien, dat de bewoners zo erg hebben genoten en op deze manier even de crisis kunnen vergeten. En dat met zo weinig moeite voor onze kaderleden.
Komende dinsdag staat een jachtraining in de planning met Frank Zwegers
aai tax 01


04 april 2020

Vandaag een dogdance demo gegeven door André en Noraly. Het was mooi om te zien hoe de mensen hiervan genieten, maar ook triest als je ziet hoe eenzaam ze zijn. Volgende week gaan Nick en Toos agility demo geven. Zo kunnen we toch een klein beetje meehelpen om de bewoners een mooie dag te bezorgen zeker nu we ze nu niet kunnen bezoeken met de aaihonden.
aai tax 02

Aanmelden nieuwsbrief

Dopjes spaar aktie

Twee cursisten vragen iedereen om medewerking.
Er kunnen weer dopjes gespaard worden.
Verzamel de dopjes in de grote ton in de kantine.
Lees meer